dit is de top van de pagina

Gezonde leefstijl?!

Een gezonde leefstijl is op dit moment belangrijker dan ooit. Met de campagne 30dagengezonder helpen we inwoners in maart in actie te komen voor hun eigen gezondheid. Je kiest zelf een concrete haalbare uitdaging die je 30 dagen lang volhoudt. Je kunt alleen meedoen, of samen met collega’s, je klas, of zelfs de hele school!

Op de website www.30dagengezonder.nl staan verschillende ideeën voor uitdagingen. Want gezonder leven is veel meer dan ‘goed eten’ of ‘vaker bewegen’. Complimenten geven, buiten zijn, op tijd naar bed, of 30 dagen zonder alcohol. Iedereen kan zich t/m 1 maart 2022 aanmelden. Deelnemers ontvangen de hele maand maart inspirerende tips en adviezen via een nieuwsbrief.

De campagne loopt al enkele jaren succesvol in een aantal andere regio’s van Nederland en is een initiatief van GGD West-Brabant en 5 andere GGD’en.

#30dagengezonder

Terug naar overzicht

Specifieke leefstijlprogramma’s voor senioren!

Graag een GRATIS kennismaking? Klik dan hier!

Even voorstellen!

Hallo allemaal, Graag willen wij ons aan jullie voorstellen… Wij zijn Sophie en Tanja, de Fitcoaches van Fitboz  Met heel […]

Immunity boost nodig na de vastenavend?!

Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Wist je dat regelmatig aan spiertraining doen een positief effect heeft op je algehele gezondheid? Als […]