dit is de top van de pagina

Fitboz

Smart Fit – een gezondheidsconcept voor meer fitheid & vitaliteit

 

Als eerste in de regio lanceert Fitboz een revolutionair nieuw gezondheidsconcept: Maak kennis met Smart Fit! Spier- en mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.

Ons unieke Smart Fit concept bestaat uit vijf verschillende fases om mensen binnen zes maanden fitter, vitaler en beweeglijker te maken. Binnen dit gezondheidsconcept werken we met diverse slimme fitnessoplossingen: EGYM & Smart Cardio.

Beweegrichtlijn – doe jij het ook 2x per week?

Wist je dat de Nationale Gezondheidsraad ons adviseert om minstens tweemaal per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen? En dat dit perfect kan met de slimme krachttoestellen van EGYM? EGYM maakt spiertraining namelijk geschikt voor iedereen door het makkelijker, leuker en motiverender te maken!

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassen persoon in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is nadelig voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze houdingen aan.

Ervaar het Smart Fit gezondheidsconcept zelf en boek een gratis kennismaking!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking bij Fitboz. Een Smart Fit training is eenvoudig, zeer effectief en duurt niet langer dan 45 minuten. Binnen 6 weken voel je reeds het resultaat!

Let op: wekelijks maar 10 plaatsen beschikbaar.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van de gratis kennismaking.