dit is de top van de pagina

Nekpijn

Fysioboz is het centrum voor rug, nek en kaakklachten.

Een stijve nek bij het opstaan, plotselinge pijn als je omkijkt in de auto of speelt met de kinderen. Pijn in de nek is vervelend en kan je belemmeren in je dagelijkse activiteiten, op je werk en in je sociale leven. Vaak kan de manueel therapeut je helpen in het verminderen van de nekpijn. En nog belangrijker… kan hij je helpen wat bij wat je zelf kunt doen om de nekklachten te verminderen of te voorkomen.

 

Werkwijze

De intake bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek met aanvullende metingen om je nekklachten in kaart te brengen. Er wordt voor je een behandelplan opgesteld en met je besproken. Er is aandacht voor de lichamelijke kant zoals te hoge spierspanning, te weinig spierkracht of gewrichten die niet goed meebewegen. Er is ook aandacht voor de redenen die je nekpijn kunnen verergeren zoals bijvoorbeeld stress, of de angst voor het bewegen van je pijnlijke nek.
In je behandelplan worden oefentherapie, adviezen, massage en mobilisatie en/ of manipulatie technieken gecombineerd.

Bij chronische nekpijn of een combinatie van nek – kaak en /of hoofdpijnklachten kunt u bij ons terecht op locatie de Zuidsingel.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt je klikken op onderstaande link of een afspraak maken bij een van onze specialisten.

www.nvmt.fysionet.nl

Terug naar overzicht